fejlec bal
fejlec kozepe
fejlec jobb

Cím: 8264 Szigliget, Külsőhegyi út 66. térkép
Telefon: +36/87-461-451
E-mail:
Üdülővezető: Kiss Tibor, +36/70-459-2761

szigliget1szigliget2Üdülőtáborunk Szigliget egyik legszebb részén, a Külső-hegyen található, gyönyörű kilátással a Badacsony nyugati oldalára. Kellemes pihenőhely családok, baráti társaságok, diákcsoportok számára. Elő- és utószezonban tanulmányi kirándulásokra, erdei iskolába, szakmai továbbképzésekre és csapatépítő tréningekre, főidényben alkotó és művészeti, valamint nyári szabadidő táborba várjuk az érdeklődőket. A pihenni vágyó családoknak is tartalmas, élményekben gazdag időtöltésre kínálunk lehetőséget. A strandoláson, vitorlázáson túl a környék is rengeteg programmal várja a kirándulókat.

Férőhely: Faházakban 80 fő; - 4, 8 és 10 férőhelyes házak, közös vizesblokk.

(Gyermek és ifjúsági csoportoknak ajánljuk)

Üdülőházban 34 fő; - 2, 3, 4 és 5 ágyas mosdós vagy fürdőszobás, televíziós szobák. (Családoknak, felnőtt csoportoknak ajánljuk.)

A szállás tetszőleges időpontokra igényelhetők, teljes és félpanziós ellátással is. Vendégeinknek lehetőségük van sportolásra, kerékpárkölcsönzésre, igénybe vehetik a büfé szolgáltatásait, közösségi programokhoz foglalkoztató termeinket. Az autóbuszok és személygépkocsik részére parkolási lehetőséget biztosítunk.

A részletes információk a Szentes Városi Üdülőtábor weblapján találhatók!

Kérjük látogassa meg!

szigliget3szigliget4